Firma .... - Partener Certificat Magister Software

Firma ... face parte din reteaua de parteneri certificati Magister Software din anul ... fiind responsabila de instalarea solutiilor SmartCash RMS in aria judetelor...
In calitate de partener certificat al Magister Software, firma noastra este capabila sa asigure tot suportul tehnic necesar implementarii solutiilor SmartCash RMS.
Compania noastra a indeplinit toate conditiile de acreditare urmand un training anual de specializare pentru solutiile SmartCash si are experienta in implementarea acestora, respectand modelul standardizat de asistenta tehnica valabil in intreaga retea de parteneri.

SmartCash Retail Management System produs de Magister Software reprezinta o platforma software specializata pentru sectorul retail, in special comerciantii mici si mijlocii.
Pachetul software inovativ include toate componentele necesare pentru un nivel ridicat de automatizare a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat, si ofera puternice unelte software pentru managementul de magazin sau controlul lanturilor de magazine.

Constructia modulara a componentelor bazata pe o platforma SQL si un server open source ultraportabil permit modelarea sistemului dupa cele mai variate cerinte, sistemul fiind aplicabil unei palete largi de tipuri de magazine. Adaptabilitatea si scalabilitatea sistemului informatic SmartCash Retail Management System la necesitatile organizatorice si functionale crescande ale unui magazin reprezinta o garantie a investitiei dvs. pe termen lung.

Iata numai cateva dintre avantajele sale majore:

SmartCash RMS este compus dintr-un set de aplicatii (componente) :

In calitate de partener al Magister Software va putem furniza solutii complete la pachet, preconfigurate, specializate exact pentru necesitatile magazinului dvs. Kit-ul poate cuprinde sistemele POS (sau case de marcat), cititoarele de coduri de bare, statii de backoffice, impreuna cu aplicatiile SmartCash, totul preinstalat, preconfigurat, testat, ambalat si etichetat. Perioada de implementare a solutiilor SmartCash RMS este extrem de scurta, costurile de instalare fiind incluse in pret. Echipa noastra tehnica va ofera suport tehnic si asistenta la instalarea solutiei precum si post instalare. De asemenea, asiguram training specializat pentru personalul din magazin.

Pentru mai multe detalii despre solutiile SmartCash RMS consultati: www.magister.ro