Case de marcat fiscale | Casa de marcat fiscala | Cantare electronice Cum cumpar
 
 
HOME  SERVICII  LEGISLATIE  DOWNLOAD  CUM CUMPAR  PARTENERI  CONTACT    
 
 
asistenta-case-de-marcat
  Categorii
CASE DE MARCAT
CANTARE ELECTRONICE
SISTEME POS
PROGRAME DE GESTIUNE
PROGRAME BENZINARII
PROGRAME HORECA
CITITOARE CODURI DE BARE
Documentatie
Manuale de utilizare
 
Cum cumpar

1.Livrarea aparatelor comandate
2.Intocmirea dosarului necesar eliberarii Certificatului cu numarul de ordine de la Directia Generala a Finantelor Publice. Acest dosar se depune la D.G.F.P.-ul judetului in care va functiona casa de marcat (nu unde are sediul social). Pentru intocmirea acestui dosar avem nevoie din partea societatii dvs. de:
    a.copie dupa Certificatul de Inmatriculare
    b.copie dupa Certificatul de Inregistrare Fiscala - numai pentru firmele platitoare de TVA
    c.copie dupa dovada spatiului unde va functiona aparatul (contract de inchiriere, comodat, asociere,proprietate) in cazul Mun. Bucuresti, sau copie dupa Certificatul Constatator al punctului de lucru in cazul jud. Constanta si jud. Ilfov � numai daca aparatul nu va functiona la sediul social
    d.Deasemenea este necesar ca reprezentantul firmei dvs. sa semneze si sa stampileze o Cerere si o Delegatie.
3.In cel mai scurt timp depunem dosarul dvs. la D.G.F.P. Termenul in care se elibereaza Certificatul cu numarul de ordine este de 5 zile lucratoare in cazul Mun. Bucuresti si 4 zile lucratoare in cazul jud. Constanta si jud. Ilfov. In intervalul de timp de la achizitionare pana la fiscalizare puteti folosi casa de marcat in regim de proba. ATENTIE! La D.G.F.P. a Mun. Bucuresti s-a luat hotararea ca numai reprezentantii firmelor solicitante sa poata depune si ridica dosare, fiind necesara adaugarea la dosar a unei copii dupa cartea de munca si a buletinui reprezentantului. Odata cu intocmirea actelor va furnizam indicatii despre depunerea dosarului. Daca totusi doriti ca noi sa ne ocupam de depunerea si ridicarea dosarului va fi necesara semnarea unei Imputerniciri avocatiale, al carui pret este de 80 Lei.
4.Dupa obtinerea Certificatului va contactam pentru stabilirea locatiei unde ne vom deplasa pentru: fiscalizare, programarea pe articole indiferent de numarul acestora, instruirea personalului, instalarea driverelor pe pc si a accesoriilor (cititoare coduri de bare, sertare de bani). Nici un alt cost suplimentar nu va interveni la efectuarea acestor operatii. In cazul in care ati obtinut dvs. Certificatul de la D.G.F.P. va rugam sa ne contacati in vederea stabilirii deplasarii tehnicienilor nostrii, deplasare ce va avea loc in ziua urmatoare sau in maxim 3 zile de la solicitarea dvs. (in functie de disponibilitatea acestora).
5.In 24 de ore de la fiscalizare un reprezentant al firmei dvs. va trebui sa se prezinte la Administratia Financiara de care apartine punctul de lucru pentru declararea fiscalizarii. Apoi, in termen de 7 zile trebuie depusa la D.G.F.P. o Declaratie de Instalare data de tehnicienii nostrii la fiscalizare. Aceste termene va vor fi amintite de catre tehnicienii nostrii. Odata cu casa de marcat veti primi gratuit: cablu de conectare la pc, set de carti sigilate (Carte de Interventie si Registru Special), doua seturi de role, inscriptia �Pastrati bonul fiscal�.


    


 

 
   
Ultimele produse adaugate
SYSGEST

SYSGEST

Pret: 0 RON

SM-300B

SM-300B

Pret: 0 RON

DS-700P

DS-700P

Pret: 0 RON


DS-500

DS-500

Pret: 0 RON

DATECS DP50

DATECS DP50

Pret: 680 RON

xKube F

xKube F

Pret: 0 RON


TCW-WP

TCW-WP

Pret: 0 RON

Symbol LS2208

Symbol LS2208

Pret: 0 RON

Pecos 2000

Pecos 2000

Pret: 0 RON


  Toate drepturile rezervate © Diana service SRL 2018 by solcreation

Finante Portal Looker.ro Submit Your Site SmartNetBook.ro Promovare site NetFlash.ro la indemana ta! Director web Web-Links.ro Smarty Web Director Director web care iti mareste traficul si iti imbunatateste pozitia in Google Cel mai cuprinzator director romanesc director web gratuit director web gratuit GWW.ro - Director Web Gratuit

Sentimente DIRECTOR WEB Director Web publicitate online, web design si promovare pe internet Director Web director web PageRank Director Web Inscriere Gratuita Director

Web directory - Director web cu inscriere gratuita Searchmania.ro director.customdesign.ro Craiova Inscrie site

Case de marcat fiscale, Casa de marcat, cantare electronice, programe de gestiune primara si contabilitate, programe pentru statii de carburanti.